Tájékoztató

Kedves Szülők!

Először is megköszönöm a Családok eddigi támogató együttműködését és kitartását!!!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormányrendelet értelmében továbbra is marad a tantermen kívüli digitális oktatás 2020. június 15-éig. Az iskoláknak azonban biztosítani kell a gyermekek felügyeletét. Ez nem azt jelenti, hogy a diákok bejöhetnek játszani a barátaikkal, hiszen a kiadott feladatokat el kell végezniük a digitális tanrend szerint. Az iskolában továbbra sincsenek tanórák. Az előírások alapján az intézményünkben is be kell tartani: a 1,5 m – 2 m-es távolságtartást, a szájmaszk viselését, hiszen zárt térben vagyunk (csak a 6 éven aluliaknak nem kell hordani), az általános higiéniás szabályokat be kell tartanunk, tartatnunk.

Mivel továbbra is csak digitálisan folyik az oktatás nem tudok sok kollégát és eszközt felszabadítani a felügyeletre. (Hiszen több eszközt kiadtunk otthoni használatra.) Az előírásokat továbbra is (távolságtartás, maszk stb.) szigorúan be kell tartanunk. Ezért kérem a kedves szülőket, hogy tényleg csak abban az esetben éljenek ezzel a lehetőséggel, ha semmiképpen nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét.

A Kormányrendelet szerint digitális oktatás folyik, ezért intézményünk az iskolabuszt nem tudja biztosítani.

Étkezési és ügyeleti igényüket 2020. május 28. /csütörtök/ 12.00-ig jelezni szíveskedjenek a csarefi@gmail.com címre.

2020. június 16-tól 2020. június 26-ig a gyermekek felügyeletét is biztosítjuk a fent említett egészségügyi intézkedések betartásával. Erre való igényüket a későbbiekben mérjük fel.

A ballagást online formában szervezzük meg, a bizonyítványosztást kisebb csoportokban bonyolítjuk le. Bővebb információt a későbbiekben adunk.

Áldáskívánással: Máhrné Imrei Mária

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.