Digitális oktatás

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a digitális oktatáshoz továbbra is a digitális naplót használjuk. Az elvégzendő feladatokat és határidőket a házi feladatok menü alatt találják. Nyomatékosan felhívom a figyelmüket az elkészítendő feladatok határidőre történő elkészítésére és visszaküldésére, hiszen ezen munkák alapján értékeljük majd tanulóink teljesítményét. A határidőre el nem készített munkákat elégtelenre minősítjük.

A kapcsolattartást a digitális naplón, valamint E-mail-es elérhetőségen keresztül biztosítjuk.

Kérem Önöket, hogy a csarefi@gmail.com címre egy olyan E-mail címet szíveskedjenek küldeni legkésőbb 2020. március 17-éig /keddig/, amelyet Önök is tudnak kontrolálni. Az E-mail cím megadása mellett a tanuló nevét és osztályát is kérem, szíveskedjenek megjelölni. Erre az E-mail címre is küldenek a kollégák anyagokat, illetve a gyermekek anyagait is erről a címről várjuk. Egyéni kérdéseiket is itt tehetik fel. Minden gyermeküket tanító kolléga eljuttatja Önöknek a saját E-mail címét.

A tanuláshoz szükséges anyagokat 2020. március 18-ától /szerdától/ közöljük a digitális naplóban.

A Kormány intézkedésének az volt a célja, hogy a járványt megfékezzék. Nyomatékosan kérjük Önöket, hogy a gyerekeket ne engedjék csoportosan együtt játszani. A sikeres tanév teljesítése érdekében ellenőrizzék, hogy a kiadott iskolai feladatokat elkészítsék.

Amennyiben bármi kérdésük, észrevételük adódna a digitális naplón, az E-mail címeken, illetve az iskolai telefonokon jelezhetnek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük:

Az iskola vezetősége és dolgozói

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.